üzenet

"Örüljetek az Úrban mindenkor!" (Fil 4,4)

Reggeli csúcsforgalom, dugó, rohanás. Aztán beérek az irodába. Ott rám zúdulnak az aznapi elintéznivalók és pörgök tovább. Megállás nélküli hajtás az egész nap. Gondolataimat teljesen hatalmába kerítik a munkahelyi dolgok. Nyomtalanul és észrevétlenül telne el ez a nap, ha nem szólítana meg az Úr. Bármikor észlelhetem a Teremtő hatalmát és mindennél nagyobb erejét, ha akár csak egy pillanatra is kikapcsolom a körülöttem és bennem lévő zajt. Felnézek az égre, vagy egy fára, egy madárra vagy szippantok egy nagyot a levegőből és megköszönöm Neki, hogy egészséges vagyok és nem hagy elveszni. Hálás vagyok neki, hogy megteremtett, hogy létezem, hogy segít és tanít másképpen látni a dolgokat. Jézussal járva az úton egyik nap sem hiábavaló és nem válhat felszínes dolgok körforgásává.

Aktuális

Kiemelt témák

Bemutatkozunk

"Nem ti választottatok ki engem, hanem én választottalak ki, és rendeltelek titeket arra, hogy elmenjetek és gyümölcsöt teremjetek, és gyümölcsötök megmaradjon, hogy bármit kértek az Atyától az én nevemben, megadja nektek." (János evangéliuma 15,16)

Mire számíthatsz?

Ha első alkalommal megyünk valahova, szeretnénk minél többet tudni előre, hogy ne érezzük kényelmetlenül magunkat a váratlan dolgok miatt. Ezért összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, amik neked is megadják a biztonságot és kényelmet!

Alapítvány

A Gazdagréti Református Alapítvány a keresztény hit terjesztésének elősegítését, valamint a gyülekezet munkája és a templomépítés támogatását tűzte ki célul.

Gyülekezetünk

A Szentírás számos képet használ az egyház titkának megragadására, amelyek közül az egyik a család képe. Gyülekezetünkről gyakran beszélünk úgy, mint Isten családjáról, ezért is tartjuk fontosnak, hogy a növekedéssel együtt is családias maradjon.

Igehirdetés

Ezen az oldalon a vasárnapi istentiszteleteken elhangzó igehirdetéseket tesszük közzé. Az igehirdetéseket elolvashatod itt a weboldalon, letöltheted írásos formában (pdf) vagy meghallgathatod a megfelelő hivatkozásra kattintva. 

Impresszum

Gazdagréti Református Gyülekezet
PostacímBp. 1118 Rétköz u. 41.
Telefon+36-1-246-0892
E-mail
Powered by SiteSet