üzenet

"És az Isten békessége, mely minden értelmet meghalad, meg fogja őrizni szíveteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban." (Fil 4,7)

Egy nagyon szép napnak indult, amikor a barátnőmmel a Normafához mentünk sétálni. Éppen majszoltam a sült gesztenyét, amikor hirtelen a lábam kicsúszott alólam. Hallottam egy reccsenést. Egyből tudtam, hogy eltört a lábam. A barátnőmmel próbáltuk hívni a mentőket, de lemerült a telefonunk. Akkor járt arra egy orvos, aki látta, hogy természetellenesen fekszem a földön és hívta a mentőket és ottmaradt velünk. A kórházba érve egy durva nővér ráncigálta a bakancsot a törött lábamról és felháborodott, amikor az orvos rászólt, hogy vigyázzon. Még aznap megműtöttek. Az események sodortak magukkal és eközben a fenti ige szavai visszhangoztak a fejemben. Nem izgultam, mert tudtam, hogy Isten kezében vagyok és ebből jött a békességem a következő három-négy hónapban is, amíg újra lábra tudtam állni.

 

Aktuális programok

A vasárnapi istentiszteleteink online formában a gyülekezetünk közösségi oldalán érhetőek el!


Keresztény gyászcsoport szülőknek

2021. január 12. kedd

Azokat várjuk csoportunkba, akik gyermeküket gyászolják, akik keresztyén támogató közösségre vágynak, akik Istentől várják a vigasztalást


Nyári gyülekezeti tábor - 2021!!

2021. február 8. hétfõ

Bár még keveset tudunk az előttünk lévő évről, jó reménységgel szervezzük a balatonszárszói gyülekezeti nyári táborunkat.


Adó 1+1 százalékának felajánlása!

2021. március 19. péntek

A Magyarországon jelenleg érvényben lévő adójogszabályok szerint az éves jövedelmünk után befizetésre kerülő adónak 1+1%-át felajánlhatjuk egyházaknak és társadalmi szervezeteknek.


Impresszum

Gazdagréti Református Gyülekezet
PostacímBp. 1118 Rétköz u. 41.
Telefon+36-1-246-0892
E-mail
Powered by SiteSet