üzenet

"Mert csak én tudom, mi a tervem veletek - így szól az Úr -: békességet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövőt adok nektek." (Jer 29,11)

„Na ne vicceljünk! Nehogy már ne én irányítsam a saját dolgaimat és valaki még jobban is tudja, mint én, hogy mi a jó nekem?” - cinikusan zúgolódott az egóm. „Ha meg terve van az Úrnak az életemmel, akkor jó volna tudni, hogy mi is az. Jó lenne belekukucskálni. Vajon az-e, amit én gondolok jónak, és amit én tervezek és szeretnék? Talán tudnék még változtatni rajta, ha nem tetszik.”
Örülök, hogy Jézus megszabadított ettől a régi énemtől és megtanított elfogadni, hogy a Mindenható ismeri az egész életemet, sőt egyedül csak Ő tudja igazán mire van szükségem és mi a jó nekem. Nem csodálatos ez a tény és az ígéret, hogy az Úr nem a pusztulásunkat tervezi, hanem boldog jövőt tartogat a számunkra?

Online istentisztelet!

Csak 10 órától tartunk istentiszteletet élőben online! Ebben az időben legyünk együtt az otthonunkban, ahol egy időben lehetünk Isten előtt akkor is, ha nem lehetünk egy helyen.

ISTENTISZTELET VASÁRNAP CSAK 10 ÓRÁTÓL

Csak 10 órától tartanánk istentiszteletet élőben online, amit a gyülekezet nyilvános facebbok oldalán lehet követni. 18 órától nem tartunk másik esti istentiszteletet, hanem a ritmus megtartása miatt arra hívunk mindenkit, aki az estire szokott járni egyébként, hogy nézzék meg a feltöltött délelőtti alkalmat.

Amikor ennek vége, egy közösségi beszélgetésre hívnánk mindenkit, aki szívesen beszélgetne az Igéről, igehirdetésről (kb. 19.00-tól). Ezt feltehetően zoom alkalmazással oldanánk meg, erről a közvetítés oldalán információkkal leszünk.

GYERMEKEKNEK

Még az istentiszteletinket érinti, hogy a gyermekszolgálatosokat megkérjük, hogy a kisebbeknek állítsanak össze, juttassanak el a családokhoz foglalkoztató anyagot, amellyel a gyermekek az istentisztelet alatt elfoglalhatják magukat. Buzdítjuk a családokat, hogy egyszerre vegyenek részt az online istentiszteleteken az otthonukból, mintha ott lennénk együtt (tehát lehetőleg nem az ágyban fekve pizsamában...). Ez is a vasárnap megszentelésének a része.


Az online istentiszteleti közvetítés helye:

A gyülekezet facebook oldalán fog történni az élő közvetítés. A rendszergazda csoport készítette elő ezt, remélhetőleg jól fog működni. Az eléréshez nem szükséges, hogy facebook fiókkal rendelkezzünk! Az alábbi linkre kattintva betöltődik a gyülekezet facebook oldala és ott az élő közvetítés elérhetővé, láthatóvá válik:

https://www.facebook.com/Gazdagr%C3%A9ti-Reform%C3%A1tus-Gy%C3%BClekezet-100689624902243/

Ha valaki lemaradna:

Ha bármilyen technikai probléma adódna, a közvetítés a gyülekezeti facebook oldalon visszanézhető.

Előkészületek:

  • Kérjük, lehetőség szerint indítsák újra a számítógépüket, hajtsák végre a szükséges frissítéseket, hogy ez ne akadályozza a gördülékeny működést.
  • Kérjük, az internet routert is indítsák újra szükség szerint, hogy az internetkapcsolat is rendben legyen.
  • Érdemes az összes más futó programot bezárni, más letöltéseket leállítani az istentisztelet idejére.

Áldott vasárnapot kívánunk!

Impresszum

Gazdagréti Református Gyülekezet
PostacímBp. 1118 Rétköz u. 41.
Telefon+36-1-246-0892
E-mail
Powered by SiteSet