üzenet

"Ne veszendő eledelért fáradozzatok, hanem az örök életre megmaradó eledelért, amelyet az Emberfia ad majd nektek, mert őt pecsétjével igazolta az Isten." (Ján 6,27)

Már régóta irigykedtem egy csoporttársamra, aki sokkal okosabb, és ügyesebb, összességében egész életében sikeresebb volt nálam. Egy délután is éppen azon gondolkoztam, hogyan is tudnék jobb lenni nála; mikor leültem Bibliát olvasni, ez a szakasz került elém. Igencsak elgondolkodtatott, ugyan miért is versengek én ennyire az illetővel, és van-e értelme a dolognak, valamint, hogy a „földi célok” mellett mekkora helyet foglal el az életemben az, hogy „mennyei kincseket” gyűjtsek magamnak. Azóta tudatosabban figyelek rá, hogy ne a versengés mércéje alapján mérjek.

Alpha záró vacsora

Az ősszel kezdődött Alpha kurzus záró vacsorája december 11-én 18.30-tól kerül megrendezésre. A vacsora ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Olvasd tovább!

Ha ismerőseidtől, barátaidtól hallottál már az Alpháról vagy még egyáltalán nem tudod miről van szó, de érdekel kicsoda Jézus Krisztus, mit tett érted és ez hogyan lehet hatással a te életedre is, akkor feltétlen gyere el december 11-én, 18.30-tól az őszi Alpha kurzust lezáró ünnepi  vacsorára. A vacsora ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni ezen a linken tudsz december 8-ig:

Jelentkezem!

Bármilyen kérdésed van, bátran keress minket ezen az email címen: alpha[kukac]gref.hu

Impresszum

Gazdagréti Református Gyülekezet
PostacímBp. 1118 Rétköz u. 41.
Telefon+36-1-246-0892
E-mail
Powered by SiteSet