üzenet

"Mert csak én tudom, mi a tervem veletek - így szól az Úr -: békességet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövőt adok nektek." (Jer 29,11)

„Na ne vicceljünk! Nehogy már ne én irányítsam a saját dolgaimat és valaki még jobban is tudja, mint én, hogy mi a jó nekem?” - cinikusan zúgolódott az egóm. „Ha meg terve van az Úrnak az életemmel, akkor jó volna tudni, hogy mi is az. Jó lenne belekukucskálni. Vajon az-e, amit én gondolok jónak, és amit én tervezek és szeretnék? Talán tudnék még változtatni rajta, ha nem tetszik.”
Örülök, hogy Jézus megszabadított ettől a régi énemtől és megtanított elfogadni, hogy a Mindenható ismeri az egész életemet, sőt egyedül csak Ő tudja igazán mire van szükségem és mi a jó nekem. Nem csodálatos ez a tény és az ígéret, hogy az Úr nem a pusztulásunkat tervezi, hanem boldog jövőt tartogat a számunkra?

Aktuális tudnivalók!

A legújabb és legfontosabb tudnivalókat a gyülekezeti életünkkel kapcsolatban itt találod meg! Mindenképpen olvasd el!

Kedves Testvérek!

Néhány fontos dolgot szeretnék megosztani!

1. KORLÁTOZÁSOK

A mai naptól "hivatalosan" is arra kérnek minden gyülekezeti közösséget, hogy ne találkozzanak személyesen: http://www.reformatus.hu/mutat/17143/

Az istentiszteleteinket továbbra is vasárnap a szokott időben tartjuk 10 és 18 órától, ahol kérjük, hogy csak az online formában vegyünk részt!

A házicsoportokat is kérjük, hogy csak ebben a formában találkozzanak!

2. ELÉRHETŐSÉG

Ha bárkinek segítségre van szüksége, jelezze a lelkipásztoroknak, gyülekezeti munkatársaknak! A kapcsolattartásra elsősorban ne a gyülekezeti vezetékes telefonszámot, hanem a mobiltelefont ajánljuk. Korábban már megadtam, de újra leírom, ezen a számon bármikor elérhető vagyok: +36306531493

A gyülekezetünket érintő legfrissebb információk a gyülekezet facebook oldalán találhatóak:

https://www.facebook.com/Gazdagr%C3%A9ti-Reform%C3%A1tus-Gy%C3%BClekezet-100689624902243/

Ha "kedveljük" az oldalt, illetve bejelöljük a "követés"-t, mindig megkapjuk a legfrissebb információkat.

3. IMÁDSÁG

Minden reggel 7-8 között imádkozom a kialakult helyzetért, a betegek gyógyulásáért, a járvány végéért, az orvosokért, mindenkiért, aki fáradozik a megoldásokon, azokért is, akik félnek, bölcsességért... Erre hívlak Téged is! Ha gyakran teszed, akkor is, ha még sosem tetted, akkor is, ha már egy ideje nem teszed, akkor is... Persze lehet máskor is a nap során (például ha később kelsz), de ez a reggel, a kezdés különösen jó, kérem, hogy vezessen Isten, mi ma a dolgom, mire figyeljek különösen. És közben megteszünk mindent, ami a józanságból következik, elővigyázatosak vagyunk és odafigyelők. De ne felejtsünk el imádkozni sem! Legyünk együtt ebben az időben, ha fizikailag nem is lehetünk úgy, mint máskor.

A reformatus.hu oldalon  egyébként minden reggel online áhítatot tartanak, ezt is ajánljuk mindenkinek!

Szeretettel:

Laci

Impresszum

Gazdagréti Református Gyülekezet
PostacímBp. 1118 Rétköz u. 41.
Telefon+36-1-246-0892
E-mail
Powered by SiteSet