üzenet

"Bízzál az Úrban teljes szívből, és ne a magad eszére támaszkodj!" (Péld 3,5)

"Minden utadon gondolj rá, és ő egyengetni fogja ösvényeidet. Ne tartsd bölcsnek önmagadat, féljed az Urat, és kerüld a rosszat! Gyógyulás lesz ez testednek, és felüdülés csontjaidnak." (Péld 3,6-8)

Évek óta elhúzódó betegséggel küszködöm. Idáig még semmi nem hozott rá valódi megoldást. Ekkor váratlanul egy különleges gyógykezelésről olvastam az interneten. Teljesen felvillanyozott! Jónak tűnt, nagyon egyszerűnek! Lehet, hogy végre itt a megoldás a bajomra? Az orvosok ezt miért nem mondták idáig? Elhatároztam, hogy kezeltetem magam! Aztán egy kicsit lehiggadva eszembe, jutott, hogy az internet tartalmával óvatosan kell bánni. Ahogy tovább olvastam, valóban találtam cikkeket súlyos mellékhatásokról, felborult szervezetről.
– Uram, akkor mégse? – szomorodtam el – Mit tegyek? Te mit tanácsolsz? Használjam ezt a kezelést? Vagy ne? Olyan jónak tűnik.
A következő házicsoporton a fenti Igét olvastuk..
– Uram, te nyertél. Te vagy a gyógyítóm. A kezelést mellőzöm.

evezz a mélyre!

Erre a jelenleg évente egyszer meghirdetett napra azokat a keresztény testvéreinket várjuk, akik nemrég kezdtek el gyülekezetünkbe járni, és szeretnék jobban megismerni közös életünket, valamint elgondolkodni azon, mit jelent gyülekezetünkhöz tartozni.

Az előadások, megbeszélések bevezetnek a Magyarországi Református Egyház főbb teológiai hangsúlyaiba, gyülekezetünk történetébe, céljaiba, jelen életébe, az elkötelezettség kérdésébe.

  • Hogyan született és formálódott közösségünk?
  • Mit jelent számunkra a gyülekezeti 5 pillér? (tanítványság, dicsőítés, közösség, szolgálat, misszió)
  • Milyen céljaink, álmaink vannak?
  • Hogyan vagyunk reformátusok?
  • Mit várunk és mit várhat tőlünk egy elkötelezett gyülekezeti tag?
  • Mit gondolunk a pénzügyekről?
  • Hogyan és mibe lehet bekapcsolódni a vasárnapi istentiszteleten túl? 
  • Milyen álmaink vannak a jövőről?

Amennyiben szeretnél meghívót kapni a következő "Evezz a mélyre!" napunkra, kérjük küldj egy emailt az iroda[kukac]gref.hu email címre, aminek a tárgya: Evezz a mélyre jelentkezés.

Impresszum

Gazdagréti Református Gyülekezet
PostacímBp. 1118 Rétköz u. 41.
Telefon+36-1-246-0892
E-mail
Powered by SiteSet