üzenet

„Amikor Jézus odaért, felnézett, és így szólt hozzá: "Zákeus, szállj le hamar, mert ma a te házadban kell megszállnom." (Luk 19,5)

 

Ha az ember 50 éves korában találkozik Krisztussal, nagy a teher, amit odáig összegyűjtött. Zákeusként nem is mertem magam behívni Őt. Én is csak látni szerettem volna a bevonulást, akármilyen jelentéktelennek is éreztem magamat. Csodálatos bíztatás szól ebből az Igéből. Ő jön el hozzám, ül az asztalomhoz. Elfogad engem „amint vagyok”.

Változások július 5-től!

A következő változások lépnek életbe július 5. vasárnaptól az istentiszteletekkel kapcsolatban!

A közelmúltban hazánkban a koronavírus járvány miatti vészhelyzet megszüntetése miatt visszavontak korábban érvényben lévő védelmi intézkedéseket. Ezekkel összehangban és a központi egyházi ajánlások fényében a gyülekezet presbitériuma a következő döntéseket hozta a vasárnapi istentiszteleteinket illetően, melyek július 5. vasárnaptól lépnek életbe:

  • A korábbi ritmusunk szerint két istentiszteletet tartunk 10 és 19 órai kezdettel. Ezek az alkalmak életkori megkötések nélkül látogathatók.
  • A székek elhelyezése visszatér a korábbi formához, létszámkorlátozás nélkül látogathatóak az alkalmaink.
  • Továbbra is kérjük, hogy zárt térben viseljünk maszkot, a kijáratnál lévő kézfertőtlenítőket használjuk belépéskor. Figyeljünk arra, hogy lehetőség szerint tartsunk távolságot, kerüljük a kézfogást.
  • Július 5-étől nem lesznek online istentiszteletek. Az igehirdetések hanganyagai továbbra is elérhetőek lesznek majd a honlapunkon.

A későbbiekben, ha a járványügyi helyzet indokolja, természetesen az országos intézkedésekkel összhangban újra szigorításokat vezethetünk be.

Impresszum

Gazdagréti Református Gyülekezet
PostacímBp. 1118 Rétköz u. 41.
Telefon+36-1-246-0892
E-mail
Powered by SiteSet