üzenet

"De akik az Úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a saskeselyűk." (Ézs 40,31)

Kimerült állapotban, tanácstalanul vegetáló, passzív napok közepette talált rám ez az Ige. Köszönöm a bizalmat és erőt, amit adott. Így sok új ötlettel, és bátorsággal vághattam neki az előttem álló feladatoknak. Ráébredtem, hogy a semmittevés és a félelem nem visz előre, nekem is lépnem kell. No, meg persze türelemmel kitartanom, hogy a monoton megszokottság ne tegyen érdektelenné, hanem izgalommal teli, teljes odaadó szívvel éljem át minden percét annak, amit csinálok.

Őszi Alpha

Október 4-én szerdán 18:30-kor indul az őszi Alpha. A sorozat 10 héten át tartó bevezetés a keresztény életgyakorlatba, amelynek során találkozhatunk Jézussal, egymással, és magunkkal.

Szeretettel várjuk azokat, akik a kereszténységgel szeretnének ismerkedni, vagy szeretnének többet megtudni Istenről.  A kurzusra jelentkezni az alpha[kukac]gref.hu címen lehet.
A jelentkezéshez szükségünk lesz a nevedre, életkorodra és a telefonos, íméles elérhetőségedre. Ezeket csak arra használjuk, hogy a sorozattal kapcsolatos dolgokról tudjunk értesíteni. Az életkor pedig a csoportbeosztások elkészítésénél fontos segítség.

Alpha_Mark-Red1_Lrg-01.jpg

Impresszum

Gazdagréti Református Gyülekezet
PostacímBp. 1118 Rétköz u. 41.
Telefon+36-1-246-0892
E-mail
Powered by SiteSet