üzenet

"Bízzál az Úrban, és tégy jót, akkor az országban lakhatsz, és biztonságban élhetsz." (Zsolt 37,3)

Nehéz volt az a három-négy hónap. Egy fájdalmas, hosszasan előkészített döntés nyomán jó néhány kapcsolat kihullott az életemből. A munkahelyen is kiderült, keserű meglepetésként, hogy új helyet kell keresnünk az alapítvány számára - a legnagyobb körültekintéssel, hiszen nem rólunk volt szó, hanem gyerekekről, szülőkről. Beszűkültek a hétköznapok a veszteségek és az útkeresés feszültségében. És ekkor -  „hab a tortán” -  kiderült, hogy az albérletből is költöznöm kell. Közben rengeteg tennivaló volt, sokszor csak aludni tértem haza. A munkahelyen közös erővel kerestünk új helyet, aztán pedig, mikor megtaláltuk, a költözést kezdtük szervezni. Arra is alig jutott időm, hogy albérlet után nézzek, a néhány próbálkozás pedig nem hozott eredményt. A határidő vészesen közeledett. Mindeközben viszont egyre valóságosabb lett bennem a csendes bizonyosság: hogy mindez jól van így, a hely elő van már készítve számomra, és meg fogom találni akkor is, ha kevés időt tudok a keresésére fordítani. Azt viszont végképp nem gondoltam volna, hogy le sem jár a határidő, és már átvehetem ezt a nekem megőrzött ajándékot.

Nyári Gyülekezeti Tábor - 2018

Nyári gyülekezeti táborunkra mostantól lehet jelentkezni! A tábor részletes tájékoztatója és a jelentkezési lap oldalunkról elérhető.

2018. július 8-13 között lesz a gyülekezeti nyári táborunk. Balatonszárszóra megyünk jól megszokott és szeretett helyünkre. Jó lesz újra együtt tölteni a hetet közösségben, Istenre figyelve! Az idei tábor témája: „Az Urat keressétek és élni fogtok!” (Ám 5, 6) Hogyan van jelen Isten igazsága a világban? Délelőttönként a témához kapcsolódóan előadásokat hallgatunk meg, az evangélium társadalmi dimenziójáról fogunk együtt gondolkodni.

Jelentkezni április 22-től május 13-ig lehet kitöltött jelentkezési lappal email-ben vagy személyesen Papp Noéminél vasárnapokon az előleg befizetésével.

A szálláshelyek korlátozott száma miatt kérjük, hogy az első két héten csak gyülekezeti tagjaink jelentkezzenek. A fennmaradó helyekre az utolsó két hétben vendégek is jelentkezhetnek.

Részletes tájékoztató itt található

Jelentkezési lap innen tölthető le

DSC_5721.jpg

Impresszum

Gazdagréti Református Gyülekezet
PostacímBp. 1118 Rétköz u. 41.
Telefon+36-1-246-0892
E-mail
Powered by SiteSet