üzenet

"Ne veszendő eledelért fáradozzatok, hanem az örök életre megmaradó eledelért, amelyet az Emberfia ad majd nektek, mert őt pecsétjével igazolta az Isten." (Ján 6,27)

Már régóta irigykedtem egy csoporttársamra, aki sokkal okosabb, és ügyesebb, összességében egész életében sikeresebb volt nálam. Egy délután is éppen azon gondolkoztam, hogyan is tudnék jobb lenni nála; mikor leültem Bibliát olvasni, ez a szakasz került elém. Igencsak elgondolkodtatott, ugyan miért is versengek én ennyire az illetővel, és van-e értelme a dolognak, valamint, hogy a „földi célok” mellett mekkora helyet foglal el az életemben az, hogy „mennyei kincseket” gyűjtsek magamnak. Azóta tudatosabban figyelek rá, hogy ne a versengés mércéje alapján mérjek.

Adventi, karácsonyi ünnepi alkalmaink

Adventi alkalmaink célja, hogy együtt hangolódjunk rá az ünnepre a gyülekezet közösségében. Ezt az időszakot egy nagy gyülekezeti hálaadással, szeretetvendégséggel kezdjük és a karácsonyi úrvacsorás istentiszteleten zárjuk.

  • December 22-én 10 órától istentiszteletet tartunk, (gyermekistentisztelet is lesz), majd adventi gyülekezeti ebéden, gyülekezeti délutánon leszünk együtt. Ekkor tekintünk vissza a 2019-es évünkre, hálát adunk Istennek a gyülekezetben megélt áldásokért.
  • December 24-én 15 órától szentesti áhítatot tartunk.
  • December 25-én 10 órától karácsonyi ünnepi istentisztelet lesz úrvacsorai közösséggel. (gyermekistentisztelet is lesz)
  • December 26-án 10 órától karácsonyi ünnepi istentisztelet lesz úrvacsorai közösséggel. (Nincs gyermekistentisztelet!)
  • December 29-én 10 órától istentiszteletet tartunk.
  • December 31-én 16 órától óévi istentiszteletet tartunk úrvacsorai közösséggel. (Nincs gyermekistentisztelet!)
  • 2020. január 1-jén 10 órától újévi istentisztelettel kezdjük az évet. (Nincs gyermekistentisztelet!) Este pedig újévi dicsőítő istentisztelet lesz este 18 órai kezdettel.
  • Esti istentiszteletet a szokásos 18 órai kezdéssel az ünnepek alatt (dec 22. és 29.) nem tartunk.

Impresszum

Gazdagréti Református Gyülekezet
PostacímBp. 1118 Rétköz u. 41.
Telefon+36-1-246-0892
E-mail
Powered by SiteSet