üzenet

"Mert csak én tudom, mi a tervem veletek - így szól az Úr -: békességet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövőt adok nektek." (Jer 29,11)

„Na ne vicceljünk! Nehogy már ne én irányítsam a saját dolgaimat és valaki még jobban is tudja, mint én, hogy mi a jó nekem?” - cinikusan zúgolódott az egóm. „Ha meg terve van az Úrnak az életemmel, akkor jó volna tudni, hogy mi is az. Jó lenne belekukucskálni. Vajon az-e, amit én gondolok jónak, és amit én tervezek és szeretnék? Talán tudnék még változtatni rajta, ha nem tetszik.”
Örülök, hogy Jézus megszabadított ettől a régi énemtől és megtanított elfogadni, hogy a Mindenható ismeri az egész életemet, sőt egyedül csak Ő tudja igazán mire van szükségem és mi a jó nekem. Nem csodálatos ez a tény és az ígéret, hogy az Úr nem a pusztulásunkat tervezi, hanem boldog jövőt tartogat a számunkra?

Evezz a mélyre!

Szeretettel hívunk „Evezz a mélyre!” névre keresztelt, gyülekezetünket bemutató programra szeptember 23-án, szombaton.

Erre a napra azokat várjuk, akik nemrég kezdtek el gyülekezetünkbe járni, szeretnék jobban megismerni közös életünket, és elgondolkodni azon, mit jelent gyülekezetünkhöz tartozni. Az előadások, beszélgetések bevezetnek gyülekezetünk történetébe, céljaiba, jelen életébe. 9-17 óra között leszünk együtt a templomban, ebédre pizzát rendelünk vagy hozhatunk magunkkal ételt. 8.30-tól lehet már érkezni, 9-kor pontosan kezdünk. Jelentkezni lehet szeptember 20-ig a következő linken:

Jelentkezem!

Impresszum

Gazdagréti Református Gyülekezet
PostacímBp. 1118 Rétköz u. 41.
Telefon+36-1-246-0892
E-mail
Powered by SiteSet