üzenet

…minden a tiétek. Ti viszont Krisztuséi vagytok, Krisztus pedig Istené. (1Kor 3,22b-23)

Édesapám temetésén értettem meg igazán, mit is jelentett szüleim és az én addigi életemben ez az Ige. Eljött a temetésre édesapám ifjúsági vezetője, az akkor már 91 éves Dobos Károly lelkipásztor. Nagyon kedvesen beszélt édesapám fiatalkoráról, és elmondta, hogy édesapám megtérésekor a Heidelbergi Káté 1. kérdésére adott válasszal vallotta meg hitét. „nem a magamé, hanem az én hűséges Megváltómnak, Jézus Krisztusnak tulajdona vagyok, aki az ő drága vérével minden bűnömért tökéletesen eleget tett…” Édesapám tettekkel bizonyította ezt minden nap párjának és négy gyermekének. Jézus mondja „a te hited megtartott téged”. És ez a hit nemcsak édesapámat tartotta meg, hanem vele együtt minket is a nehézségek ellenére. Azóta is, ha a sírjánál megállunk, és ezt olvassuk a sírkövén, tudjuk, hogy ez a teljes és boldog élet titka.

női délutánok

A női lélek és a mozgás címmel Molnár Renáta életmódtréner tart előadást 2018. február 24-én 16 órától.

"Cor-Way® életmódtrénerként hivatásomnak és munkámnak tekintem a testi-lelki egészségnevelést és  közösségépítést. A Cor-Way® három pillérre épülő, sport–lélek–élet teljes élet- és egészségprogramot az ország több helyszínén tanítom előadások, tanfolyamok, tréningek és lelkigyakorlatok keretében. A fejlesztő programok testi-lelki feltöltődésre, akár gyógyulásra kínálnak lehetőséget különböző életkorú, élethelyzetű és egészségi állapotú résztvevők számára; utat mutatnak az önbizalom növelésére, a személyiségben rejlő erőforrások kiaknázására. A tanfolyamok, tréningek mellett személyre szabott életmód-tanácsadással is segítem és támogatom a hozzám fordulókat."

Molnr_Renta.jpg

A mostani program egy új előadássorozat része, melynek címe Női délutánok - nőktől nőknek. Az előadásokra havonta egyszer szombat délután kerül sor. A sorozat programja a lenti plakáton látható. A gyülekezet nőtagjain kívül várjuk a környéken lakókat is, szabadon hívjunk barátokat, szomszédokat.

plakat_B.jpg

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Az eseményre az alábbi felületen tudsz regisztrálni:

Impresszum

Gazdagréti Református Gyülekezet
PostacímBp. 1118 Rétköz u. 41.
Telefon+36-1-246-0892
E-mail
Powered by SiteSet