üzenet

"De akik az Úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a saskeselyűk." (Ézs 40,31)

Kimerült állapotban, tanácstalanul vegetáló, passzív napok közepette talált rám ez az Ige. Köszönöm a bizalmat és erőt, amit adott. Így sok új ötlettel, és bátorsággal vághattam neki az előttem álló feladatoknak. Ráébredtem, hogy a semmittevés és a félelem nem visz előre, nekem is lépnem kell. No, meg persze türelemmel kitartanom, hogy a monoton megszokottság ne tegyen érdektelenné, hanem izgalommal teli, teljes odaadó szívvel éljem át minden percét annak, amit csinálok.

női délutánok

Női szerepeim otthon és/vagy a munkában címmel Ambrus Kiry Noémi tart előadást 2018. március 24-én 16 órától.

Ambrus Kiry Noémi - tréner, coach

Közel másfél évtizede segíti a nonprofit szervezeteket Magyarországon és a világ különböző pontjain szervezetfejlesztőként a hatékonyabb működésben, trénerként pedig a szervezetek munkatársait és vezetőit képességeik kibontakoztatásában. A coaching lehetőségeit nem csak a saját munkájában hasznosítja, de a Pünkösdi Teológiai Főiskola által indított Keresztény szemléletű Coaching képzés egyik megbízott oktatójaként ezeket tovább is adja. Jelenleg a Magyarországi Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Missziójának Kávézóját vezeti (Adna Café).

Mivel a munkájával, munkáival kapcsolatos kihívások mellett anyaként, feleségként is helyt kell állnia, így a munka és magánélet közötti egyensúly fenntartásának feladatával rendszeresen szembesül. Tapasztalatai, meglátásai mások számára is gondolatébresztőként hathatnak.

Ambrus_Kiry_Nomi.jpg

A mostani program egy új előadássorozat része, melynek címe Női délutánok - nőktől nőknek. Az előadásokra havonta egyszer szombat délután kerül sor. A sorozat programja a lenti plakáton látható. A gyülekezet nőtagjain kívül várjuk a környéken lakókat is, szabadon hívjunk barátokat, szomszédokat.

plakat_B.jpg

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Az eseményre az alábbi felületen tudsz regisztrálni:

Impresszum

Gazdagréti Református Gyülekezet
PostacímBp. 1118 Rétköz u. 41.
Telefon+36-1-246-0892
E-mail
Powered by SiteSet