üzenet

"Bízzál az Úrban teljes szívből, és ne a magad eszére támaszkodj!" (Péld 3,5)

"Minden utadon gondolj rá, és ő egyengetni fogja ösvényeidet. Ne tartsd bölcsnek önmagadat, féljed az Urat, és kerüld a rosszat! Gyógyulás lesz ez testednek, és felüdülés csontjaidnak." (Péld 3,6-8)

Évek óta elhúzódó betegséggel küszködöm. Idáig még semmi nem hozott rá valódi megoldást. Ekkor váratlanul egy különleges gyógykezelésről olvastam az interneten. Teljesen felvillanyozott! Jónak tűnt, nagyon egyszerűnek! Lehet, hogy végre itt a megoldás a bajomra? Az orvosok ezt miért nem mondták idáig? Elhatároztam, hogy kezeltetem magam! Aztán egy kicsit lehiggadva eszembe, jutott, hogy az internet tartalmával óvatosan kell bánni. Ahogy tovább olvastam, valóban találtam cikkeket súlyos mellékhatásokról, felborult szervezetről.
– Uram, akkor mégse? – szomorodtam el – Mit tegyek? Te mit tanácsolsz? Használjam ezt a kezelést? Vagy ne? Olyan jónak tűnik.
A következő házicsoporton a fenti Igét olvastuk..
– Uram, te nyertél. Te vagy a gyógyítóm. A kezelést mellőzöm.

felnőtt konfirmáció / keresztelő

Elsősorban azon felnőttek jelentkezését várjuk, akik részt vettek már az Alpha kurzuson, legalább egy éve járnak a gyülekezetbe, és megérett bennük, hogy a keresztség megerősítése (konfirmáció) vagy a keresztségben való részesedés által szeretnék a Jézus Krisztussal és az Ő egyházával való közösséget megpecsételni.

Azok is jelezhetik érdeklődésüket, akik gyerekkorban konfirmáltak, a közelmúltban tértek meg, és szeretnének egy „alapozó” folyamatban részt venni. A szeptembertől pünkösdig tartó csoport egy csendesnappal kezd, amelynek fényében mindenki eldöntheti, kész-e rálépni az elköteleződés és megtérés útjára.

Amennyiben igen, péntek esténként találkozunk, amely alkalmak bevezetnek a keresztény életbe, a bibliaolvasásba és imádságba, a keresztény hit alapjainak ismeretébe. Az egész életünket (nemcsak a fejünket) megcélozó felkészülés különlegesen fontos része az ún. Gyógyító Jelenlét hétvége, amely készít az keresztség és úrvacsora titkának minél teljesebb megélésére a pünkösdi nyilvános hitvallás alkalmával.

Érdeklődni és jelentkezni az alábbi email címen lehet: iroda[kukac]gref.hu

Impresszum

Gazdagréti Református Gyülekezet
PostacímBp. 1118 Rétköz u. 41.
Telefon+36-1-246-0892
E-mail
Powered by SiteSet